09.05.2023 [úterý], kategorie: Titulní stránka

Zápis do CMŠ Studánka na školní rok 2023/24 se uskuteční 9.května 2023

Těšíme se na Vás! Na zápis přijďte společně se svým dítětem.

K zápisu dítěte k předškolnímu vzdělávání přijde zákonný zástupce s dítětem, předloží originál rodného listu dítěte, svůj průkaz totožnosti, vyplněnou Přihlášku dítěte k předškolnímu vzdělávání a Vyjádření lékaře ke zdravotnímu stavu dítěte. Cizinci mimo EU s právem pobytu na území ČR předloží doklad o povolení k pobytu

Odkaz na rezervaci času zápisu k dispozici zde Tabulka termínu zápisu 2023.xlsx

Čas rezervace jsme vytvořili pro předcházení čekání, ale není problém, když se k zápisu dostavíte bez předešlé rezervace. Těšíme se na Vás!

Výsledky přijímacího řízení budou oznámeny zveřejněním seznamu přijatých dětí pod přidělenými registračními čísly nejpozději do 30 dnů od zahájení přijímacího řízení na webových stránkách. 

Zákonní zástupci mají právo k nahlédnutí do spisu dne 6.6.2023 v době 9:00 – 11:00 hod.

Ředitelka mateřské školy rozhodne o nepřijetí dítěte, pokud jde o:

  • dítě se zdravotním postižením, jehož přijetí nedoporučilo školské poradenské zařízení, případně registrující praktický lékař pro děti a dorost, nebo pro které není možné stanovit vhodné podmínky vzdělávání v CMŠ Studánka.
  • dítě, pro které není předškolní vzdělávání povinné a zároveň které se nepodrobilo stanoveným pravidelným očkováním nebo nemá doklad, že je proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro kontraindikaci. 
 
Ke stažení Ke stažení